fredag 15 augusti 2014

Mer framgångar för Ninnas orkester!!!

Hej på er!
Vill bara skrika ut min lycka!
Vi kom nämligen in på Svenska Topplistan på Facebook https://www.facebook.com/photo.php?fbid=755082034558065&set=a.265646973501576.64795.100001688251346&type=1&fref=nf  och på en 7:e plats med 789 poäng med vår Steg för steg!!! 2 placeringar före DONNEZ som ligger på 9:onde plats och vi ligger 3 platser före Wizex som är på 10.onde plats!
Tusen tusen tack alla ni som röstat på oss och vi hoppas ju att ni fortsätter att rösta på Ninnas och låt nr 7 Steg för steg som den fantastiska Lennart Dahlberg( Lelle) skrivit texten till och Magnus Ekwall skrivit musiken till.
Och Jörgen Andersson med sitt bolag Emmy Music som är en fantastisk producent och som tror på oss i alla lägen ansvarar för!
TUSEN TACK KILLAR!!!!
TACK ALLA SOM RÖSTAR OCH KÄMPAR FÖR ATT VI I NINNAS SKALL FÅ LIST PLACERINGAR OCH VILL HÖRA OSS UTE PÅ PARKERNA!!!
Vi kommer sakta men säkert det lovar jag!
I går spelade vi in ytterligare 2 låtar till full cd-n!
En låt som gjordes 1965  men har legat orörd fram till förra året och vi gjorde vårt sound av denna låt, så klart! Samt en låt som jag och Jörgen Andersson har skrivit text och musik tillsammans till.
Det är en otroligt häftig känsla att spela in en egen låt som bara var ett embrio till en fullständig go gnusse låt på 3h!
WOW alltså att kunna få sätta sin egen prägel på en låt från första lilla akord till en färdig låt!
TUSEN TACK ÄN EN GÅNG JÖRGEN! Du är en fantastisk musiker och jag är oerhört ärad av att få jobba i hop med dig!
Så här skrevs det på facebook om Ninnas i kväll!!!

Så här skrev Nicke på hemsidan:
NINNAS STARKASTE NYKOMLING I TUFF KONKURRENS!
Två nya blev det den här veckan. Ninnas på sjundeplatsen med låten "Steg för steg" som finns med på bandets senaste CD. Även Donnez tog sig in på listan och på niondeplats med "Alla tårar för dig". Felicia Peterson är kvar i toppen men Sanna Nielsen kommer oväntat tillbaka starkt och lägger sig bakom med 201 poäng färre än Felicia. Trea är fortfarande talangen Kerstine Skarp.

´Är så ofantligt lycklig!
Tusen tack alla igen!
Steg för steg kan ni lyssna på här:
Stor kram från Ninna och grabbarna i Ninnas orkester!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar